Pakko hehkuttaa pitkäaikaista rakastani Tartex -tahnaa teillekin. Pienenpänä tyttönä kutsuin sitä kasvismaksapasteijaksi ja herkuttelin sillä jo pitkän aikaa sitten. Tartex -tahna on luomua (vai onko niitä eiluomuja enää myynnissä?) ja siitä on pari erilaista makuvaihtoehtoa. En varmaksi voi sanoa, mutta ellei muistini petä, on näitä tämä tavallinen, aurinkokuivattu tomaatti, valkosipuli, sekä yrtti. Makua en osaa kuvailla muuten kuin että se on hyvää, ehkä vähän pähkinämäistä. Itse käytän tahnaa leivän päällä, mutta olen kuullut (ja uskon siihen oikein hyvin) että tämä on hyvää voileipäkakuissa ja ruuanlaitossakin. Tartex -tahnaa pitäisi saada isommista ruokakaupoista, joissain hyvinvarustelluissa pikkukaupoissakin tätä on näkynyt. Hinta on n. 4e putilo.
Ja tässä minun versioni tällä kertaa aivan ihanista aamupalaleivistä:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi! <3