Isänpäiväksi päätin antaa vähän makoisamman lahjan ja tein suussa sulavaa juustokakkua. Tein kakun melkein Terhin reseptin mukaan, pikkuruisia muutoksia lisäillen. Yksi muutoksista oli esim se, että vehnäjauhojen sijaan käytin perunajauhoja, jätin myös sitruunan pois. Olen varma kuitenkin, että tuota Terhin ohjetta ankarasti noudattamalla, tulee myös todella hyvä kakku!

Ja vinkiksi taas, että tällainen juustokakku sopii hyvin myös liivatetta karttavalle. Paistettu juustokakku on mielestäni myös paaaaaljon paremman makuinen ja täyteläisempi kuin hyydytetty. (Löydätte kuitenkin parikin todella hyvää hyydytetyn kakun ohjetta vanhemmista postauksistani!)
Minä en paljoa kakuista itse piittaa, mutta lihansyöjälurjukseni sisko tutustutti minut juustokakun ihanuuteen. Eipä tästä ihan hänen tekemänsä veroista tullut, mutta läheltä liippasi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi! <3